NA KONTAKTONI

REZERVO TANI

Plotësoni formularin më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë gjatë orarit të punës. Nëse keni një urgjencë dentare, ju lutemi telefononi +355 68 904 2488.

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)