Pedodontia

Stomatologjia pediatrike (Pedodontia) është ajo degë e stomatologjisë që parandalon dhe trajton patologjitë orale të pacientit në moshën e zhvillimit.

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën rezervoni tani.

REZERVO TANI

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)