Zbardhja e dhëmbëve

Zbardhimi i dhëmbëve

Një nga degët e stomatologjisë gjithashtu merret me zbardhjen e dhëmbëve. Zbardhimi i dhëmbëve mund të kryhet në mënyra të ndryshme. Në klinikën tonë zbardhimi kryhet duke perdorur pajisje me dritë blu me intensitet të lartë për të aktivizuar xhelin e perdorur në dhëmbë. I gjithë trajtimi kryhet gjatë një seancë të vetme dhe garanton zbardhimin perfekt.

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën rezervoni tani.

REZERVO TANI

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)