Trajtime dentare me cilësi europiane

Shërbime gjithëpërfshirëse stomatologjike

Në klinikën tonë, ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Përveç pajisjeve të nivelit të lartë dentar dhe materialeve me cilësi të lartë, të gjitha shërbimet ofrohen në një ambient të rehatshëm. Pacientët e rinj mirëpriten me një konsultë falas të shëndetit oral.

IMPLANTOLOGJIA

Implanti dentar është një rrënjë artificiale e krijuar për të zëvendësuar atë natyror. Ato janë vida titaniumi që futen në nofull

KIRURGJIA ORALE

Ekstraksioni kirurgjikal i rrënjëve të ngelura në osteomukozë dhe dhëmbëve të impaktuar është një nga ndërhyrjet kirurgjikale më të zakonshme.

PARODONTOLOGJIA

Periodontiti (dikur quhet “pyorrhea”) karakterizohet nga dëmtimi i mishrave të dhëmbëve, kockave dhe strukturave të tjera që mbështesin dhëmbin.

KONSERVATIVA

Mbushje estetike (mbushje të bardha).Klinika” Splendet” gjithmone e vendos shendetin e pacienteve ne plan te pare.

ZBARDHJA E DHËMBËVE

Një nga degët e stomatologjisë gjithashtu merret me zbardhjen e dhëmbëve. Zbardhimi i dhëmbëve mund të kryhet në mënyra të ndryshme.

PROTETIKA

Protezat dentare janë krijuar për pacientët që kanë humbur pothuajse, ose të gjithë dhëmbët.

ORTODONCIA

Ortodoncia është dega e Stomatologjisë që merret me njohuritë e lëvizjeve të dhëmbëve, zhvillimin kranio-facial dhe shtrirjen e arkatave.

ENDODONTIA (DEVITALIZIMI)

Endodontika është dega e specializuar e stomatologjisë moderne që merret me parandalimin

PEDODONTIA

Stomatologjia pediatrike (Pedodontia) është ajo degë e stomatologjisë që parandalon dhe trajton patologjitë orale të pacientit në moshën e zhvillimit.
A KENI një urgjencë dentare?

Telefono : +355 68 904 2488


Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho është një qëndër mjekesore e specializuar për të kryer të gjitha shërbimet e nevojshme dentare për:

  • Pacientë normal
  • Odontofobik (frikë nga dentisti)
  • Pacientë me aftësi të kufizuar (Autik, Sindromen Down, Epileptik, të sëmurë me zemër, diabet, etj)

+355 68 904 2488

Whatsapp

+355 68 904 2488

Rezervo

Hapur

E hene-E premte: 8:00 - 17:00

21 dhjetori

Adresa: Rruga Frederik Shiroka

REZERVO TANI

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)