Zgjidhje për të pamundurën Ne jemi nje qender mjekesore e specializuar per te kryer te gjitha sherbimet e nevojshme dentare tek pacientët normal, odontofobikët (frikë nga dentisti) dhe pacientët me aftesi të kufizuar (persona autik, sindromën down, epileptik, zemer, diabet) Më të sigurt se kudo tjetër Na kontaktoni

Rreth nesh

Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho

Prej vitesh e ndodhur ne ambjentet e Spitalit te Zemres “Dr. Roland Xhaxho”, Klinika Dentare “Splendent” Dr. Ina Xhaxho, ka pasur avantazhin, qe ambjenteve spitalore me paisjet me te fundit, t’i bashkoje nje staf te kualifikuar, duke e specializuar per sherbime dentare tek Personat me Aftesi te Kufizuar (Autik, Sindromen Down, Epileptik, etj), te semure me zemer, diabet, etj.

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën rezervoni tani

Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho

qëndër mjekësore e specializuar

Higjena, Dezinfektimi dhe Sterilizimi

Ne klinikën tonë ne ofrojmë standardet më të larta te higjienës sipas rregullave të protokollit.

Prof.Dr. Roland Xhaxho

Kardio – Anestezist Reanimator

Çfarë është anestezia gjenerale?

Anetezia gjenrale është metoda më e besuar për ju dhe shëndetin tuaj. Eshtë një zgjidhje për cdo pacient me aftësi të kufizuara dhe për ata pacientë të cilët janë odontofobike (frikë nga dentisti).

Pacientët me aftësi të kufizuar janë pothuajse jo bashkëpunues tek dentisti dhe shumica e dentistëve e kanë të pamundur ti diagnostifikojnë dhe të zgjedhin problemin e tyre. Në bazë të studimeve të kryra, tek ky grup pacientësh është vënë re, që higjena e keqe e gojës dhe kariesi dentar janë shumë të shprehura, prandaj kujdesi dentar është i nevojshëm. Në studion tonë dentare deri tani kemi trajtuar një numër të konsiderueshëm të pacientëve me aftësi të kufizuara.

Numrin më të madh e zënë fëmijët autik, duke u ndjekur nga ata me sindromën dawn, tetraplegjikët, epileptikët dhe jo i vogël ka qenë numri i pacientëve odontofobikë, apo i pacientëve që kanë reflekse të mëdha të të vjellit, duke bërë të pamundur lejimin e kryerjeve të procedurave dentare në kushte normale.

Anestezia gjenerale si e vetmja zgjidhje!

Për rezervime apo informacione më shumë na shkruani në Whatsapp

Proçedurat fillestare që duhet të ndiqen:

Kur të paraqiteni në klinikë:

Hapi i pare eshte plotesimi i karteles dentare ku perfshihet historia mjekesore e pacientit, trajtimet qe jane kryer dhe qe do te kryhen. Brenda ne kartele vendosen edhe radiografite e pacientit, analizat e ndryshme qe mund te kete kryer si dhe konsensuset e firmosura per trajtime te vecanta. Kartela klinike eshte nje dokument mjeko-ligjor. Ruajtja e privatesise eshte absolute ne kliniken tone.

Vizita e pare konsiston ne bashkebisedim per shqetesimet qe ju keni, ekzaminimin klinik dhe nese do te jete e nevojshme edhe nje ekzaminim radiologjik (grafi dentare panoramike ose endorale).

Cdo lloj procedure qe mund te behet ne gojen tuaj, si mbushje, kirugji, proteze, etj eshte shume e rendesishme qe kaviteti oral te jete sa me i paster per te evituar perhapjen e mikrobeve.

Ne rastet, kur per arsye te ndryshme duhet ta anulloni takimin e caktuar ne klinike, jeni te lutur te njoftoni me pare.

 • Staf mjeksor i specializuar në Itali
 • Teknologjia më e fundit mjëkësore
 • Materialë cilësore
 • Preventiv
 • Siguri maksimale
 • Kushte për pacientët me aftësi të kufizuar
 • Higjenë & Sterilizim Maximal
 • Implante të cilësisë Europiane
 • Lokacion perfekt
Stafi ynë

Në përbërien e ekipit tonë kemi te ndërthurur vitet e gjata të eksperiencës me profesionalizmin europian

Na kontaktoni

Kërkoni një preventiv falas

  Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)