Mirësevini në Klinika “Splendent”

Dr. Ina Xhaxho

Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho është një qendër mjekesore e specializuar për të kryer të gjitha shërbimet e nevojshme dentare. E vecanta e kësaj klinike është dedikimi dhe perkushtimi ndaj personave me aftësi të kufizuar nëpërmjet shërbimit të anestezisë gjenerale, ku pacienti vendoset në gjumë me anë të një koktejli medikamentesh. Të gjitha shërbimet dentare, kryhen brënda një seance të vetme nga mjekë të specializuar që kujdesen maksimalisht për pacientet.

Opinione nga klientët tanë

1

Kontakti me klinikën

Ju mund të na kontaktoni nëpërmjet nr tonë të telefonit +355 68 904 2488, email-it [email protected], rrjeteve sociale gjithashtu duke ardhur fizikisht pranë klinikës.
2

Konsulta dentare dhe preventivi

Pasi realizohet vizita dentare dhe kalkulohet preventivi në bazë të shërbimeve që i nevojitet pacientit kalohet në trajtimet dentare.
3

Situata pas trajtimit dentar.

Pasi pacienti merr shërbimet e nevojshmë dentare, kërkohet të tregojë higjenë orale maksimale dhe këshillohet që çdo 6 muaj të vijë për kontroll dentar pranë klinikës tonë.