Higjena, Dezinfektimi dhe Sterilizimi

Ne klinikën tonë ne ofrojmë standardet më të larta te higjienës sipas rregullave të protokollit.

  • Sterilizimi; dezinfektimi dhe higjena në nivelet më të larta duke filluar nga poltronet dentare,mjetet të cilat janë përdorur për këtë punë dhe siperfaqet e përdorura gjatë punë;
  • Për të evituar bakteret apo viruset, ne përdorim materiale dhe instrumente njëpërdorimëshe, të cilat do të hidhen pas përdorimit (age,shiringa,bisturi,doreza,maska,gota,lugë për masa etj);
  • Kirurgjia dhe vecanërisht implantologjia kryhen në ambjente “te kontrolluara”, duke përdorur një sistem të ventilimit dhe sterilizimit të.

Në këtë mënyrë siguria e pacientëve dhe stafit është e siguruar për gjithë kohën e qëndrimit të tyre në klinikën tonë.

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën rezervoni tani.

REZERVO TANI

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)