Prof.Dr. Roland Xhaxho

Prof.Dr. Roland Xhaxho

Prej vitesh e ndodhur ne ambjentet e Spitalit te Zemres “Dr. Roland Xhaxho”, Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho, ka pasur avantazhin, qe ambjenteve spitalore me paisjet me te fundit, t’i bashkoje nje staf te kualifikuar.

Përse duhet të zgjidhni

Klinika Splendent Dr. Ina Xhaxho

  • Staf mjeksor i specializuar në Itali
  • Teknologjia më e fundit mjëkësore
  • Siguri maksimale

Opinione nga klientët tanë

Staf i specializuar

Staf i specializuar

Në klinikën Splendent Dr. Ina Xhaxho unë mora trajtimet dentare për fëmijën tim me aftësi te kufizuar. Gjithcka shkoj për mrekulli.
Xhemal H
Çmime të lira dhe cilësi e lartë

Çmime të lira dhe cilësi e lartë

Pas zbardhimit të dhëmbëve pranë klinikës Splendent, tashmë kam një buzëqeshje perfekte.
Anxhela D
Standart i lartë

Standart i lartë

Në klinikën Splendent realizova heqjen e dhëmballes. Pas heqjes nuk kisha komplikacione dhe gjithcka shkoi mirë dhe dhimbjet për mua u zhdukën.
Joti D
NA KONTAKTONI

REZERVO TANI

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën na kontaktoni.

Na telefononi

+355 68 904 2488

Na shkruani

[email protected]

E Hënë
8:00 - 16:00
E Martë
8:00 - 16:00
E Mërkurë
8:00 - 16:00
E Enjte
8:00 - 16:00
E Premte
8:00 - 16:00

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)