Dr. Milena Bracellari

Dr. Milena Bracellari

Klinika “Splendent” Dr. Ina Xhaxho është një qendër mjekesore e specializuar për të kryer të gjitha shërbimet e nevojshme dentare. E vecanta e kësaj klinike është dedikimi dhe perkushtimi ndaj personave me aftësi të kufizuar nëpërmjet shërbimit të anestezisë gjenerale, ku pacienti vendoset në gjumë me anë të një koktejli medikamentesh. Të gjitha shërbimet dentare, kryhen brënda një seance të vetme nga mjekë të specializuar që kujdesen maksimalisht për pacientet.

Eksperiencat e punësimit
2016 - 2018

Asistente dentare

Klinikë dentare private
2018 +

Mjeke stomatologe

Sptali I zemres Dr.Roland Xhaxho
Spital kirurgjikal kardio vaskular
Arsimi
2012 – 2017

Niveli në klasifikimin kombëtar ose ndërkombëtar

Master shkencor ne shkencat e Odontoiatrise dhe Protezes Dentare

Temat kryesore / aftësitë e mbuluara nga edukimi / trajnimi

Konservativ ; Endodonci ; Ortodonci ; Kirurgji ; Proteze dentare ; Paradontologji ; Implantologji

Emri dhe lloji i subjektit që ofroi edukimin ose trajnimin

Universiteti mjekesor I Tiranes , Fakulteti I mjekesise dentare
Trajnimet
Viti 2017

Pjesëmarrëse ne konferencën “ Menaxhimi I dhimbjes në dentistri “
Viti 2018

- Pjesëmarrëse në seminarin “Deformimet Dento – skeletrike” Spitali Salus Tiranë - Autore e prezantimit oral “Problemet respiratore gjatë stadeve të rritjes të femijës” (Respiratory problems during child development stages) në 19 congress of Balkan Stomatological Society Bass Serbia - Co.Autore e Posterit “Prevalenca e kafshimit të hapur në moshen 6 -15 vjec në Tiranë” (The prevalence of open bite at the age 6 -15 years in Albania) në 19 congress of Balkan Stomatological Society – Bass Serbia
Viti 2019

- Pjesëmarrëse në kursin praktik “Parodontologjia jo kirurgjikale, teknikat protokolli, literatura dhe eksperienca klinike duke u finalizuar në kurimin më të mirë të pacientit” , Dr. Marisa Roncati Bari Itali (Paradontologia non chirurgica; tecnologi,protocolli , letteratura ed esperienza clinica, finaizzai alla migliore cura del paziete) Dott.ssa Marisa Roncati Bari - Italia - Pjesëmarrëse në kursin teorik – praktik “Leksion i avancuar ne endodonti” Prof. Vito Malagnino dhe Prof.Vincenzo Campanella Dental Leader Corsi Tiranë - Pjesëmarrëse në kursin teorik praktik “Diagnostikimi dhe trajtimi postoperator ne endodonti” Prof. Vito Malagnino dhe Prof.Vincenzo Campanella Dental Leader Corsi Tiranë - Pjesemarrëse në kursin praktik “Proteze fikse ; Përgatitje njatologjike të këllëfave, urave dhe monconet me vide” Dott. Stefano Araci Padova Italia (Corso Pratico su Denti di Protesi Fissa Livello I; Preparazioni Gnatologiche di Corone, Ponti e Perni Moncone) Padova Italia
Viti 2018– 2021

- Master Shkencor i nivelit II “ Chirurgia orale“ Universiteti La Sapienza 2015 - 2016 Roma Italia - Certifikate per Basic Life Support “BLS for Halthcare” in Simul Aid Srl 2016 – 2018 Roma Italia - Pjesëmarrëse në kursin praktik “Proteza Fikse” Italian Dental Education, 2016 Tirana Albania - Pjesëmarrëse në kursin praktik “Centro di anatomia disettiva avanzato,tecniche implementari e di paradontologia avanzata “ - SEMMELWEIS UNIVERSITY 2016 Hungary Budapest
Përse duhet të zgjidhni

Klinika Splendent Dr. Ina Xhaxho

  • Staf mjeksor i specializuar në Itali
  • Teknologjia më e fundit mjëkësore
  • Siguri maksimale

Opinione nga klientët tanë

STAF I SPECIALIZUAR

STAF I SPECIALIZUAR

Në klinikën Splendent Dr. Ina Xhaxho unë mora trajtimet dentare për fëmijën tim me aftësi te kufizuar. Gjithcka shkoj për mrekulli.
Xhemal H
ÇMIME TË LIRA DHE CILËSI E LARTË

ÇMIME TË LIRA DHE CILËSI E LARTË

Pas zbardhimit të dhëmbëve pranë klinikës Splendent, tashmë kam një buzëqeshje perfekte.
Anxhela D
STANDART I LARTË

STANDART I LARTË

Në klinikën Splendent realizova heqjen e dhëmballes. Pas heqjes nuk kisha komplikacione dhe gjithcka shkoi mirë dhe dhimbjet për mua u zhdukën.
Joti D
NA KONTAKTONI

REZERVO TANI

Nëse dëshironi zgjidhje për të pamundurën na kontaktoni.

Na telefononi

+355 68 904 2488

Na shkruani

[email protected]

E Hënë
8:00 - 16:00
E Martë
8:00 - 16:00
E Mërkurë
8:00 - 16:00
E Enjte
8:00 - 16:00
E Premte
8:00 - 16:00

    Dërgo grafi dentare ose panoramex (pranohen formatet Png, Jpg, Pdf etc)